Koffie abonnement

Onze koffies zijn zo lekker dat klanten bij ons blijven bestellen. Om deze klanten te belonen hebben we nu: een koffie abonnement!

Met een koffie abonnement bij Brilliant Blends zorgen wij ervoor dat je maandelijks automatisch jouw favoriete koffie thuisgestuurd krijgt. Zo heb jij altijd onze briljante koffie in huis, elke ochtend en elke thuiswerkdag. Maar dat is niet alles, je krijgt ook nog eens een flinke korting van 20% op jouw koffie. Kortom, neem een abonnementsvorm, bespaar geld en sta elke ochtend op met onze heerlijke koffie.

Wil jij de dag ook zo beginnen? Neem dan een koffie abonnement via onderstaande stappen:

  1. Al onze koffie’s zijn geschikt voor een abonnement Je kunt kiezen uit koffiebonen, espressomaling of filterkoffie.
  2. Selecteer de gewenste smaak en kies voor “herhaalgemak”.
  3. Betaal gemakkelijk via Ideal, Bancontact of creditcard.

Wat kost een koffie abonnement?

Dat hangt af van een aantal factoren:

  1. De smaak die je kiest. We bieden basic koffie’s en premium koffie’s aan. Je herkent ze aan het etiket: de basic lijn heeft lichtgekleurde etiketten, de premium lijn donkergekleurde etiketten. Hoe dan ook zijn alle soorten koffie zeer lekker en een fantastische optie voor een abonnement.
  2. De hoeveelheid die je maandelijks nodig hebt. Een koffie abonnement van 250 gram is uiteraard goedkoper dan van 1000 gram.

Welke smaak je ook kiest: alle abonnementen zijn verkrijgbaar als koffiebonen, filterkoffie of espressomaling. Er zit geen verschil in prijs tussen die opties. Een koffiebonen abonnement van de premium lijn is dus even duur als een espresso abonnement van diezelfde lijn.

Het mooiste van alles: je krijgt 20% korting op een abonnement ten opzichte van een losse bestelling. Zo heb je al een abonnement op onze Basic Blend vanaf €12.63 per maand.

koffie abonnement

Koffie abonnement: veel gestelde vragen

Net zoals bij andere producten, kun je ook een abonnement op koffie gewoon opzeggen. Je zit dus nooit ergens aan vast. Bij vragen neem contact met onze klantenservice op. Je abonnement wordt automatisch verlengd wanneer je doorgaat met de maandelijkse betalingen.

Zeker. We begrijpen dat je nooit zeker kunt weten hoeveel koffie je precies nodig gaat hebben. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je wat over hebt, of dat je op vakantie gaat. Daarom kun je maandelijks jouw koffie abonnement aanpassen of pauzeren. Geen probleem! Je doet dit eenvoudig in jouw account.

Je kunt jouw koffie abonnement zelf samenstellen door eerst een keuze te maken uit espressomaling, filterkoffie of koffiebonen. Vervolgens kies je jouw smaak en gewenste gewicht. De meesten kiezen een verpakking van 1kg koffiebonen, daar kun je een maand mee vooruit. Daarna kun je kiezen voor herhaalgemak om automatisch iedere maand jouw gekozen koffie thuisgestuurd te krijgen.

Nee, abonnement voor koffie geldt voor iedereen. Ook als je al eerder een losse bestelling hebt gedaan kun je die omzetten naar een abonnementsvorm.

De eerste betaling start wanneer je jouw abonnement samenstelt. De volgende betaling is exact 1 maand later. Het kan zijn dat jouw koffie abonnement in het weekend wordt afgesloten, dan verloopt de volgende betaling op de werkdag erna.

Je betaalt gemakkelijk via Ideal of Bancontact. Ook kun je kiezen voor creditcardbetaling.